Äga en racingbil

Äga en racingbil Posted on maj 7, 2018

En röd sportbil

Att äga sin egen racingbil är en dröm för många. Tänk så härligt att susa fram i en Ferrari eller en Porsche. Kanske nedcabbat med vinden i håret och solen som smeker kinderna. Eller om man hellre föredrar snabba racingbilar som man bara kör på bana. Vilka drömmar man än har när det gäller bilar så kan man konstatera en sak och det är att smakar det så kostar det. Förutom att det kostar en god slant att köpa bilen i det första läget så är den förmodligen inte heller så billig att äga. Det är många kostnader förknippat med bilägande, det känner ju de flesta av oss till. Äger man dessutom en riktigt snabb racingbil så kostar det ännu mer.

Att tänka på vid ägande av en racingbil

En snabb racingbil

Det är många utgifter att ta hänsyn till när man äger en dyr bil. Först och främst kostar försäkringen en hel del. Ju värdefullare bil man har, desto viktigare är det att se till att man har rätt försäkring. På Zmarta.se kan du jämföra billån och försäkringar så att du är säker på att du väljer rätt för just ditt behov. Förutom försäkringen tillkommer ju reservdelar om något skulle gå sönder och det är samma sak där. Dyra bilar har sällan billiga reservdelar. Sedan har man ju alltid behov av bra service till bilen och självklart nya däck då och då.

Låt drömmen bli verklighet

Har man en dröm skall dock inte pengar få hindra en. Att äga en riktigt häftig racingbil är värt mer än de pengar det kostar. Har man lite slantar i plånboken finns just nu möjligheten att köpa en av de absolut värsta racingbilarna som går att få tag på. Mikael Persbrandt säljer nu sitt maxade vrålåk Radical RXC600R. Radical är ett franskt märke och det finns inte mycket som slår den här bilen. För den nätta summan av 2 150 000 kronor kan den bli din.

magnetism